Onze Begeleiders


Begeleiders binnen onze Ayahuasca ceremonies zijn: Rupesh, Edith en Truus.

Alle begeleiders hebben een interne scholing gevolgd (o.a. signaleren & anticiperen) om processen op een veilige en deskundige manier te ondersteunen en begeleiden. Zowel de ceremonieleider als begeleider(s) staan tijdens de ceremonie in contact met de plantSpirit, waardoor passend en optimaal  'ingetuned' kan worden op de processen van de deelnemers, zodat deze op de juiste wijze geïnterpreteerd en vertaald kunnen worden. Alle begeleiders hebben een (zeer) ruime ervaring met Ayahuasca, Kambo en groeps,-proceswerk! 


Rupesh


'Niets gebeurt zomaar in het leven, als pad naar onze bestemming!'

 

Na jarenlang te zijn voorbij gegaan aan mijzelf, waarbij ik teveel rekening hield met wat anderen van mij vonden, heb ik, via Ayahuasca, mezelf terug kunnen vinden en mag ik die kwaliteiten ontwikkelen die ik jarenlang heb weggestopt. Toen Ayahuasca op mijn pad kwam, heb ik vele diepe inzichten mogen ontvangen over het leven, vond ik de ingang tot mijn innerlijke bron en ben bewuster gaan leven. Daarna is alles in een stroomversnelling geraakt en kon ik uit de overlevingsmodus stappen om thuis te komen bij mijzelf en bij CONDORA. 

 

Vanuit mijn eigen ervaring weet ik hoe belangrijk overgave is tijdens je reis; om antwoorden en inzichten te ontvangen die belangrijk zijn op jouw pad van bestemming. Tijdens de ceremonie stroomt Ayahuasca door ons allen heen en bouwt het gemeenschappelijke energieveld zich in de ruimte op.. Als begeleider mag ik hier vanuit mijn hart werken in verbinding met de verschillende dimensies en mijn liefde met anderen delen. 

 

Bij CONDORA ben ik mijn innerlijke kracht aan het ontwikkelen en mag ik met name veel energie via mijn handen doorgeven. Ik ben dankbaar om deel uit te maken van dit mooie team om jou, samen met mijn collega's, een veilig en warm nestgevoel te geven en zo tot prachtige ontwikkelingen te komen. 

 

Kwaliteiten Rupesh:

Zachte, rustige, liefdevolle mannelijke, doch doortastende kracht. Ondersteunt op liefdevolle wijze bij het ontwikkelen van eigenliefde, zelfacceptatie en zelfwaardering. Brengt vanuit zachtheid en geduld mensen wederom in contact met zichzelf. Is sterk ontwikkeld in innerlijk kind-werk. Is krachtig in het losmaken van energetische blokkades en brengt, waar nodig, helende energie in. Werkt tevens met verfijnde oliën en geuren.

 

Is sterk afgestemd op de sjamanistische tradities vanuit de inheemse stammen vanuit Afrika/oude Egypte, India en de Noord-Amerikaanse traditie (Native Veld).


Edith


'Het is nooit te laat om je te herinneren wie je werkelijk bent!'

 

In 2018 kwam Ayahuasca op mijn pad. Waar ik vroeger veelal in mijn hoofd (controle) zat leer ik nu steeds meer vanuit mijn gevoel te leven. Ayahuasca leert me over vertrouwen en overgave en herinnert me aan wie ik werkelijk ben. Soms confronterend maar altijd vanuit Liefde. Fijn om oude patronen/overtuigingen die me niet meer dienen los te laten en zo een steeds vrijer mens te worden.

 

In de begeleiding mag ik vanuit mijn hart werken en de verbinding maken, soms ondersteund door energiewerk. Geweldig om mensen te zien groeien en liefdevol thuis te zien komen bij zichzelf en zo hun eigen plek in de wereld weer in te nemen. Ik ben dankbaar deel uit te maken van het mooie team CONDORA en in een veilige omgeving, geleid door moeder Ayahuasca, een bijdrage mag leveren aan groei en bewustwording.

 

Kwaliteiten Edith: 

Volgt