Therapeutische begeleiding


Waarom

Zit je met vragen of voel je je even niet zo prettig in je vel? Loop je met bepaalde thema's rond waar je meer inzicht in zou willen hebben vanuit een dieper niveau? Wil je meer verdieping in je leven en ben je op zoek naar antwoorden op levensvragen? Heb je het gevoel dat je het contact met jezelf bent verloren en deze weer wilt herstellen? Heb je het gevoel vast te lopen en weet je even niet meer hoe nu verder? Misschien is therapeutische begeleiding dan iets voor jou!

 

Werkvormen

* Persoonlijke begeleiding met ondersteuning van een minimale dosering Ayahuasca 2,5-3 uur

* Rituele reiniging/heling en bescherming

* Werken met (trauma's vanuit) voorouderlijke lijnen/familiaal karma

* Energetisch werk vanuit sjamanistische traditie

* Soundhealing d.m.v. drum/klank en zang

* Werken met het medicijnwiel en opstellingen

 

Specialisaties

De specialisatie van CONDORA liggen binnen het brede spectrum van vrouwenthema's, persoonlijke ontwikkeling, zingeving en spiritualiteit, levensvragen (o.a. in verband met bestaansrecht), innerlijk kindwerk, onderdrukking/macht (misbruik), depressie en burn-out, lost twin syndroom, contact met overleden dierbaren, werken met de (trauma's vanuit) voorouderlijke lijnen en energetisch werk vanuit sjamanistische traditie. Bekend met soulretrieval.

 

Tarieven

http://www.condora.nl/tarieven/


©Copyright CONDORA 2016- Alle rechten voorbehouden!

Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op tekst die U op deze site aantreft bij CONDORA.

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is NIET toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door de webmaster van CONDORA.