Een algemeen stuk over Ayahuasca en de tegenbeweging in de media

Hoewel het plantmedicijn Ayahuasca in de media wordt weggezet als ‘tripthee’, wil ik hier graag mijn ideeën over laten gaan. Ik kan me in deze niet stil houden, niet over me heen laten gaan, omdat ik de noodzaak voel om op te staan voor de Moeder Aarde, - wat Ayahuasca in beginsel is!

 

Ayahuasca is een brouwsel dat altijd bestaat uit twee plantextracten, een zogenoemde MAO remmer en een DMT houdende bron. DMT (Dimethyltriptamine) is het visioenopwekkende stofje waardoor wij tijdens de ceremonie kunnen ‘reizen’, in contact komen met andere dimensies en realiteiten. Het opent ons voor het contact met de spirituele wereld, waarin wij (vanuit essentie) voortkomen. DMT is een lichaamseigen stof,- elk levend organisme op aarde bevat DMT! Zowel stenen/mineralen, planten, dieren en zo ook wij mensen. Het is verbazingwekkend dat een lichaamseigen stof op de opiumlijst kan staan en verboden is, sterker nog; WIE bepaalt dit?

 

Alles wat leeft bevat DMT, Moeder Aarde zit er vol van. In hoeverre kan de gevestigde orde zich tegen het Leven zelf bewegen? Hoe kan zij ons ervan weerhouden om terug te gaan naar onze natuur, wat Leven is? Ayahuasca is een zeer krachtige plantspirit, een plantleraar en wordt ook gekend als de ‘Spirit van de Moeder Aarde’. In deze turbulente tijden van ontwikkeling, komt de natuur ons te hulp om ons te laten evolueren in bewustzijn en geeft kennis over hoe wij de balans op deze planeet weer kunnen herstellen, door eerst onszelf in balans (terug) te brengen. Ayahuasca leert je wederom opnieuw te connecten met de Aarde zelf, tegelijkertijd opent ze ook de ‘stargates’ van het universum, waar wij vandaan komen. De gevestigde orde is tergend benauwd dat wij volwassen worden in bewustzijn en in opstand zullen komen.

 

Al het leven staat in dienst van het Leven zelf. We hebben 2000 jaar aan plundering, foltering, onderdrukking, genociden, uitroeiing, uitputting, machtsmisbruik, oorlogen en geweld achter de rug. Hoe kan men een nieuwe weg van Licht (wat bewustzijn is) blokkeren? Ayahuasca zal je terugbrengen naar de bron van onvoorwaardelijke liefde, dat wat ze IS! Uit ervaring weet ik dat er niets meer rest dan diepe dankbaarheid en nederigheid t.o.v. de plantspirit als ze met je heeft gewerkt. De grootsheid, de kracht, de onvoorwaardelijke liefde, het gedragen worden door de gehele reis zelf, dankbaarheid is wat rest. Het is tijd om de balans te herstellen! Om Moeder Aarde recht te doen in haar barensweeën in deze transformatieve tijd waar we ons momenteel in bevinden.

 

Moeder Aarde heeft hulp nodig, het wordt tijd dat we terug gaan naar de natuur, naar onze eigen natuur, om de balans te herstellen. De plantwereld schiet ons daarbij te hulp, - ook zij staat in dienst van het Leven zelf. DMT is ons geboorterecht! Het is ieders recht om te ontwaken, om te weten wie hij/zij is en het is ieders recht om gekoppeld te zijn aan Waarheid! De tijd van slaafsheid en onderdrukking is voorbij. De (ondergrondse) revolutie is begonnen, - de plantwereld vindt haar natuurlijke gang naar de mensheid. Het licht op Aarde,- de snelheid van trilling in (bewustzijns)frequentie, is niet meer te stoppen. We stevenen met z’n allen af op een Nieuwe Tijdperk, - daarbij zal o.a. de plantwereld (plantleraren) leidend zijn. Zij zullen hun rechtmatige plek innemen en dat is een grote genade voor de mensheid!

 

Een goede betrouwbare en veilige setting is uiteraard heel erg belangrijk in het reizen met Ayahuasca. Zo ook professioneel, ervaren, deskundige en liefdevolle begeleiding met een goede gedegen achtergrond, die processen binnen de reis kunnen hanteren, interpreteren en thuis zijn in de spirituele wereld, is van essentieel belang.

 

Rica de Ruiter
www.condora.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 0