Onze locaties


Locatie Ayahuasca groepsceremonies

Het adres waar onze Ayahuasca groepsceremonies (en andere groepsactiviteiten) worden gehouden is: Heideburen 71 te Heerenveen (Centra 71). Onze locatie is gemakkelijk te bereiken en ligt op twee minuten afstand van de snelweg (A32, afrit Heerenveen-centrum) en op ca. 12 minuten loopafstand vanaf het centraal station Heerenveen. Tevens beschikt de locatie over een eigen parkeerterrein.

 

Let op: De INGANG bevindt zich aan de ACHTERZIJDE van het gebouw aan de PASTORIEDWARSSTRAAT. Hier is tevens de parkeerplaats gesitueerd. De locatie is een uniek 19e eeuws grachtenpand met veel authentieke elementen en kent een zeer rijke geschiedenis. Van oorsprong een pastorie en vervolgens heeft het 30 jaar dienst gedaan als loge van de vrijmetselarij. Een prachtige, unieke en sfeervolle plek om te reizen met een uitstekende akoestiek! Voel je van harte Welkom! 

 


Locatie 'Lilly House' (diverse activiteiten)

In ons pittoreske 'Lilly House' worden diverse activiteiten georganiseerd. Het adres is: Leeuwarderstraatweg 224 te Nieuwebrug (3 km. vanaf Heerenveen). 

 

Nieuwebrug is een rustig dorp en ligt ten noordwesten van Heerenveen. Door het kleine dorp loopt de bekende pelgrimsroute van het Sint Jabikspaad (Santiago de Compostela). 'Lilly House' is een knus en authentiek dorpshuisje uit 1900 met een een sfeervol karakter en overdekt terras waar het haardvuur brandt. Het biedt mensen een velige setting om samen te komen, te delen en voor andere acitivteiten die CONDORA aanbiedt. Voel je van harte Welkom!

 

Je kunt hier terecht voor:

* Kambo (en Sananga) sessies

* CONDORA astro-consulten

* Overnachtingsmogelijkheden 

* Gatherings 


Locatie Ayahuasca 1-op-1 individuele ceremonies 

Het adres voor de 1-op-1 Ayahuasca ceremonies is: Leeuwarderstraatweg 226 te Nieuwebrug (3 km. vanaf Heerenveen).

 

Nieuwebrug is een rustig dorp en ligt ten noordwesten van Heerenveen. Door het kleine dorp loopt de bekende pelgrimsroute van het Sint Jabikspaad (Santiago de Compostela).  De 1-op-1 ceremonies worden gehouden in een pittoresk huis gebouwd in 1900, wat zich uitstekend leent voor een knusse en veilige setting om te reizen. De woning kent een authentieke en sfeervolle inrichting met een prachtige diepe tuin. Voel je van harte Welkom!