Overnachtingsmogelijkheid


Overnachting kan in ons pittoreske 'Lilly House'! Het adres is: Leeuwarderstraatweg 224 te Nieuwebrug (3 km. vanaf Heerenveen). 

 

Nieuwebrug is een rustig dorp en ligt ten noordwesten van Heerenveen. Door het kleine dorp loopt de bekende pelgrimsroute van het Sint Jabikspaad (Santiago de Compostela). 'Lilly House' is een knus en authentiek dorpshuisje uit 1900 met een een sfeervol karakter en overdekt terras waar het haardvuur brandt. 

 

Het huisje beschikt over een nieuwe badkamer en een sfeervolle ingerichte woonkamer.  Je kunt vrij gebruik maken van de ingerichte keuken incl. koelkast. Ontbijtspulletjes zijn aanwezig.

Kijk hier voor tarief

 

Eventuele andere opties zijn: 

https://www.gerechtheerenveen.nl/ Op ca. 5 min. loopafstand van onze groepslokatie (centrum Heerenveen) 

https://www.bed-en-breakfast.nl/benb/friesland/heerenveen/nos-ambo Op ca. 13 minuten loopafstand van onze groepslokatie (centrum Heerenveen) 

https://uitgerustvoorzaken.nl/ Op ca. 8 min. rijden van onze groepslokatie (buiten het centrum Heerenveen) 


©Copyright CONDORA 2016- Alle rechten voorbehouden!

Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op tekst die U op deze site aantreft bij CONDORA.

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is NIET toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door de webmaster van CONDORA.