Ayahuasca dagceremonie


Dagceremonie

Wil je weten wat Ayahuasca voor jouw ontwikkeling kan betekenen en zou je graag antwoorden willen op levensvragen? Wil je meer inzicht in jezelf, over wie je bent en waarom je voor dit leven op aarde hebt gekozen? Wil je diepe (onbewuste) trauma's helen, zodat je vrijer, blijer en lichter in het leven komt te staan? Wil je daarnaast (wederom) in contact komen met jouw ware essentie en jouw volledig potentieel leven? Of vraag je jezelf weleens af wat je tegenhoudt om voluit te leven en wat jouw unieke bijdrage aan deze wereld is? Dan is een Ayahuasca ceremonie wellicht iets voor jou. Je bent van harte Welkom om kennis te maken met de liefdevolle Spirit van de vrouwelijke plantleraar Ayahuasca. Een dagceremonie vindt altijd plaats in een veilige setting en onder professionele, ervaren, deskundige en liefdevolle begeleiding.

 

Hoe ziet de dag eruit?

9.30-10.00 uur: Inloop

10.00-11.15 uur: Voorbespreking en kennismaking

11.30 uur: Aanvang ceremonie

18.30 uur: Beëindigen ceremonie

18.30 -20.00 uur: Lichte maaltijd (max. uitloop tot 22.00 uur)

 

De groepsgrootte bedraagt max. 9 deelnemers per ceremonie. De ceremonies worden (be)geleid door Rica de Ruiter en een andere ervaren, professionele begeleider..

 

Specialisaties

De specialisaties van CONDORA liggen binnen het brede spectrum van vrouwenthema's, onderdrukking/macht(misbruik), zingeving en spiritualiteit, spirituele ontwikkeling en levensvragen (o.a. in verband met bestaansrecht), innerlijke kindwerk, depressie en burn-out, lost twin syndroom, traumaverwerking-opstellingswerk, contact met overleden dierbaren (voorouders), werken met de energieën (en trauma's) vanuit de voorouderlijke lijnen en energetisch werk vanuit sjamanistische traditie.

 

Aanmelden

Aanmelden kan via het contactformulier of via info@condora.nl.

Bij aanmelding ontvang je praktische informatie omtrent de Ayahuasca ceremonie, dieetvoorschriften die gebruikelijk zijn voorafgaand aan de ceremonie, algemene voorwaarden en een deelnemersformulier met een aantal vragen. Medische gegevens en/of medicatie gebruik wordt te allen tijde voorgelegd aan onze adviserend geneesheer Zijn advies is bindend én voorwaarde voor deelname aan de ceremonie! Zie voor beschikbare data: Agenda


©Copyright CONDORA 2016 - Alle rechten voorbehouden!

Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op tekst die U op deze site aantreft bij CONDORA.

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is NIET toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door de webmaster van CONDORA.