Sananga


Sananga (oogdruppels) is een zeer krachtig en heilig middel/medicijn uit het Amazone gebied. Het is o.a. gemaakt uit de 'Apocynaceae' struik. Verschillende stammen uit het Amazonische gebied gebruiken Sananga om het vermogen tot focussen tijdens de jacht te verbeteren. De Spirit van Sananga helpt tevens om diep te reinigen op zowel energetisch, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Ook helpt het om vastzittende energie, zoals patronen, gedachten, oude overtuigingen en conditioneringen los te laten. 

 

Dit heilige en krachtige 'medicijn' wordt gebruikt om afleidende energieën op te ruimen om zodoende een volledig nieuwe manier van focussen en

waarnemen toe te staan. Deze druppels hebben tevens een zeer krachtig effect op visualisaties, waardoor ze vaak ook toegepast worden voorafgaand aan plantceremonies (bijv. Ayahuasca en/of na Kambo sessies) om visualisaties en inzichten te vergroten. Sananaga brengt 'licht in de duisternis' en zorgt voor een 'clear vision' tijdens de ceremonie. 

 

Na het indruppelen melden de meeste gebruikers een sterk brandende en stekende pijnsensatie. Deze effecten blijven een paar minuten aan, maar kunnen verlicht worden door te focussen op je ademhaling, waardoor er uiteindelijk een diepe heling ontstaat. Tevens relaxeert Sangana op een zeer diep niveau de hersenen, waardoor de meeste deelnemers al binnen 10/15 minuten hun reis kunnen aanvangen.   

 

Bij CONDORA kun je, in overleg, na een Kambo sessie gebruik maken van de Sananga oogdruppels. Keuze uit mild, strong of extra strong (altijd in overleg).. Tevens wordt Sananga gebruikt tijdens de Ayahuasca ceremonies voor 'ervaren reizigers', voor 'clear visions', waardoor men tijdens het reizen intensere, meer heldere en diepere visualisaties beleefd. 


©Copyright CONDORA 2016- Alle rechten voorbehouden!

Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op tekst die U op deze site aantreft bij CONDORA.

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is NIET toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door de webmaster van CONDORA.