Tweedaagse ceremonie met Ayahuasca


Tweedaagse ceremonie met Ayahuasca

Heb je behoefte aan meer verdieping in je persoonlijke leven? Wil je intensiever werken aan jouw proces? Wil je op korte termijn grote stappen in ontwikkeling maken en meer verrijking en verdieping in je leven aanbrengen? Heb je behoefte om een versneld traject in te gaan? Dan is een tweedaagse ceremonie met Ayahuasca wellicht iets voor jou. Je neemt dan deel aan een weekend, dit betekent dat je zowel zaterdag als zondag een eendaagse ceremonie met Ayahuasca volgt. Op twee dagen kan de Plantleraar op veel diepe(re) lagen haar werk doen, waardoor je een versnelling in ontwikkeling en transformatie ervaart. Het is een prachtige ervaring om je twee dagen achtereen te verbinden met de moederplant Ayahuasca. 

 

Je kunt eventueel overnachten op onze locatie 'Lilly House' aan de Leeuwarderstraatweg 224 te Nieuwebrug. (3 km. vanaf Heerenveen). Ben je iemand die meer luxe wenst, dan zijn er ook prima hotels in Heerenveen en omgeving te vinden. 

 

Hoe zien de dagen eruit?

9.30-10.00 uur: Inloop

10.00-11.15 uur: Start: Voorbespreking en kennismaking

11.30 uur: Aanvang ceremonie

18.30 uur: Beëindigen ceremonie

18.30 -20.00 uur: Lichte maaltijd (max. uitloop tot 22.00 uur)

 

De groepsgrootte bedraagt max. 9 deelnemers per ceremonie. De ceremonies worden (be)geleid door Rica de Ruiter en een andere ervaren, professionele begeleider.

 

Specialisaties

De specialisaties van CONDORA liggen binnen het brede spectrum van vrouwenthema's, onderdrukking/macht(misbruik), zingeving en spiritualiteit, spirituele ontwikkeling en levensvragen (o.a. in verband met bestaansrecht), innerlijke kindwerk, depressie en burn-out, lost twin syndroom, contact met overleden dierbaren (voorouders), werken met de energieën (en trauma's) vanuit de voorouderlijke lijnen (familiaal karma) en energetisch werk vanuit sjamanistische traditie. 

 

Aanmelden

Je kunt je voor elk gewenst weekend aanmelden voor een tweedaagse ceremonie met Ayahuasca.. Zie voor beschikbare data: Agenda

Aanmelden kan via het contactformulier of via info@condora.nl. 

 

Bij aanmelding ontvang je praktische informatie omtrent de Ayahuasca ceremonie, dieetvoorschriften die gebruikelijk zijn voorafgaand aan de ceremonie, algemene voorwaarden en een deelnemersformulier met een aantal vragen. Medische gegevens en/of medicatie gebruik wordt te allen tijde voorgelegd aan onze adviserend geneesheer. Zijn advies is bindend én voorwaarde voor deelname aan de ceremonie! 


©Copyright CONDORA 2016- Alle rechten voorbehouden!

Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op tekst die U op deze site aantreft bij CONDORA.

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is NIET toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door de webmaster van CONDORA.