Ayahuasca ceremonie op locatie


Zou je graag een Ayahuasca reis in eigen vertrouwde omgeving of thuis willen maken, alleen of samen met je vriend(in), partner, familie, vrienden en/of kennissen? Dat kan! Ik kom tevens op locatie bij jouw thuis. Tijdens de ceremonie werk ik o.a. ook met muziekinstrumenten, klank en zang en verricht energiewerk waar nodig is. Een thuis-ceremonie biedt veel verrijking en verdieping op alle niveaus en wordt je door mij persoonlijk begeleid. Afhankelijk van de groepsgrootte gaat er een extra begeleider mee. Ook deze ceremonie vindt plaats in een veilige setting waarin professionele, deskundige en liefdevolle begeleiding gewaarborgd is. De inhoud van deze dag is vergelijkbaar met een dagceremonie

 

Aanmelden

Aanmelden kan via het contactformulier of via info@condora.nl

Bij aanmelding ontvang je praktische informatie omtrent de Ayahuasca ceremonie, dieetvoorschriften die gebruikelijk zijn voorafgaand aan de ceremonie, algemene voorwaarden en een deelnemersformulier met een aantal vragen. Medische gegevens en/of medicatie gebruik wordt ten allen tijde voorgelegd aan onze adviserende arts. Zijn advies is bindend! 

     

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijsopgave.


©Copyright CONDORA 2016- Alle rechten voorbehouden!

Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op tekst die U op deze site aantreft bij CONDORA.

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is NIET toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door de webmaster van CONDORA.