Gastenboek


Commentaren: 44
 • #44

  Jacqueline Oolders (maandag, 18 december 2023 18:25)

  Goedenavond

  Ik zou graag een keer de 1 op 1 ayahuasca ceremonie willen doen.
  Wanneer zou dit eventueel mogelijk zijn ?

  Met vriendelijke groet

  Jacqueline Oolders

 • #43

  Kasia (vrijdag, 27 augustus 2021 16:05)

  Ik kan bijna niet in woorden omschrijven wat de sessies met Kambo en Marc met mij hebben gedaan en nog steeds doen. Het is iets bijzonders en heeft mij letterlijk gered uit een lange malaise en chronische vermoeidheid na de ziekte van Lyme.. Het is nog wellicht te vroeg om echt te juichen maar de Kambo medicine heeft mij tot leven gebracht: terug naar mezelf, het lichaam geholpen om op zowel fysiek, mentaal en emotioneel niveau op te schonen en krachtig te worden. Ik ben nog even bezig en ga ook nog door bij Marc maar het is bijzonder opmerkzaam hoeveel er al in korte tijd positief is veranderd! Marc is een en al warmte, gezelligheid, kundige en intelligente professional die precies weet hoe met zowel Kambo als jou als mens om te gaan. Er is een kettingreactie van positieve synchroniserende energie ontstaan omdat ik nu zo goed aanvoel wat wel en niet bij mij past en het lichaam verwelkomt het medicijn als zoete koek. Ik kan het alleen maar aanraden, deze plek, de kundigheid en bijzonder goede maar vooral unieke expertise van Marc. Op alle vlakken voor elk mens goed, mits je er voor open staat en bereid bent los te laten en te vertrouwen op de kracht van de natuur. En dit zeg ik als rationeel denkend mens van de wetenschap die meer dan ooit weer glimlacht hoeveel wijsheid en kracht de natuur heeft. We moeten alleen leren op haar te vertrouwen en met ipv tegen haar te werken. Het traject is pas begonnen, verheug mij op elke sessie. Veel liefs en succes als je dit leest en aangaat: let the adventure begin :-) je gaat genieten, let maar op! x Kasia

 • #42

  Kees Hoogeveen (maandag, 02 september 2019 21:20)

  Heb inmiddels 3 kambo's gedaan. En na jaren pijn in mijn schouders te hebben gehad en geopereerd te zijn en was er door artsen slijtage vastgesteld dus niks meer aan te doen. Na 3 keer kambo te hebben gedaan is de pijn echt weg. En de laaste kambo is inmiddels 3 maanden geleden! Mijn lichaam voelt krachtiger en ik kan weer bovenarms werken zonder last of piin te hebben.

  Condora heeft in mijn geval mijn leven positief verandert ook met de Ayahuasca ceremonies die bijzonder liefdevol worden begeleid en mij echt hebben geholopen.
  Zeer zeker een aanrader!!!

 • #41

  Sandra Wiersma (dinsdag, 27 augustus 2019 09:10)

  Inmiddels 3x mogen reizen onder de vleugels van Condora en zal zeker terug komen in de toekomst. Zowel Rica als Marc beide super fijne kundige mensen en de begeleiding van Chantal, Truus en Rupesh is als een warme deken van alleen maar liefde.

 • #40

  Bram (vrijdag, 23 augustus 2019 11:04)

  Ik heb meerdere keren Ayahuasca ceremonies bij Rika ervaren.
  De sfeer die ze weet neer te zetten is mooi, deskundig en zuiver.
  Ik kom zeer zeker vaker terug om bijzondere Reizen te mogen maken

 • #39

  Letty Bronsema (dinsdag, 20 augustus 2019 20:02)

  Hele fijne sfeer en begeleiding. Elke keer weer een prachtige belevenis en ervaring. Het verandert je leven in positieve zin. Dank!!��

 • #38

  Aafke Gelling (dinsdag, 20 augustus 2019 18:55)

  Mijn reis is begonnen in december 2018 en nog steeds ben ik aan het reizen onder de liefdevolle vleugels van Condora. Ayahuasca heeft voor mij deuren geopend waarvan ik niet eens wist dat ze bestonden. Bij iedere reis die ik maak groei ik mentaal en spiritueel. Maskers vallen steeds meer af en de echte IK is op gestaan en laat zich steeds meer zien. De begeleiding tijdens de reizen zijn warm, liefdevol en vooral veilig in een kleine setting.

 • #37

  Cornelis Jan (dinsdag, 20 augustus 2019 10:34)

  Zowel de kambo als de ayahuasca ceremonies zijn een aanrader bij Condora!
  Inmiddels meermalen deelgenomen aan een ayahuasca ceremonie en het heeft me veel gebracht qua inzichten en een diepere bewustwording van wie ik ben, waardoor ik gelukkiger en met meer energie in het leven sta. Rica en haar begeleiders verstaan hun vak, er wordt goed voor je gezorgd in een veilige omgeving. Je kan je hierdoor makkelijk overgeven aan het proces en tot werkelijke heling komen.

  Ook de kambo bij Marc is mij zeer goed bevallen. Marc stemt de kambo subtiel op je af, waardoor er tot op diep niveau opgeruimd kan worden. Ook kambo heeft mijn leven op zeer positieve wijze getransformeerd en gestimuleerd!

  Voor wie eraan denkt om kambo of een ayahuasca ceremonie te gaan doen kan ik Condora zeker aanraden. Persoonlijk vind ik het belangrijk om dergelijke activiteiten te doen bij mensen die hun vak verstaan en dat is hier zeker het geval!
  Veel liefs,
  Cornelis Jan

 • #36

  Carin (dinsdag, 20 augustus 2019 09:40)

  Een fantastische ervaring. Nu meerdere keren gedaan bij Rica. Hele fijne ruimte waar ik mij direct thuis voelde komen. Goede sfeer en goede begeleiding. Zeker een aanrader, vooral als dit uw eerste keer is dat u Ayahuasca wilt gaan doen.

 • #35

  Anja (dinsdag, 20 augustus 2019 00:04)

  Inmiddels 2x gereist bij Condora.
  Prachtig pand en zo mooi aangekleed om op een fijne en traditionele te kunnen reizen.

  Rica is een warme, lieve vrouw die veel wijsheid uit straalt en een echte Sjamanistische rol aanneemt zodra de ceremonie wordt gestart.
  Er zit heel veel wijsheid, kunde en ervaring bij deze lieve en mooie vrouw.
  .
  Tevens geldt voor de begeleiders dat zij de deelnemers net zo warm en met veel liefde begeleiden met zoals Rica dit doet.

  Tijdens mijn eigen reizen, waarbij ik kwetsbare en veel intens verdriet heb mogen ervaren heb ik me nog nooit alleen gevoeld. Dit is met zoveel warmte opgevangen waarbij ik bijna het gevoel had door engelen omringt te zijn die er op dat moment voor mij waren.

  Ik heb heel veel gehad aan het stukje voorbegeleiding alsin de reis en de vragen die ik alsnog achteraf mag stellen aan Rica.

  Zij en haar begeleiding doen fantastisch werk, wat bijna niet met woorden uit te drukken is.

  Condora heeft inmiddels samen met moeder Ayahuasca een plekje gekregen in mijn hart.

  Bij Condora zal ik blijven reizen, en raad ik bij deze aan voor de mensen die deze fantastische stap durven te nemen.

 • #34

  Abdul (maandag, 19 augustus 2019 22:09)

  Bedankt voor het lezen van dit bericht,

  Ik ben eind vorig jaar (2018) voor het eerst bij condora geweest omdat ik het gevoel had dat ik vast liep, en dat deed ik ook. Ik zat in een ontekkings fase waar mijn ego vooral vorp stond. Na de eerste reis ondekte ik dat ik nog veel te doen had aan mezelf. Vandaag mag ik dankbaar zijn voor al mijn ervaringen in mijn leven, ik ervaar nu de processen van het leven inplaats van me druk te maken of iet wel of niet goed komt. . Ook ben ik dankzij het reizen bij condora veel anders gaan doen in mijn dagelijks leven.

  Hoe heb ik Condora ervaren? Ik vind er een fijne sfeer en veilige omgeving.. De begeleiding vind ik heel belangrijk en heb ik hier als pretig ervaren. Ze zijn alert en weten om te gaan met beginnen de reizigers en ervaren reizigers.

  Ik wens iedereen een zuiver leven toe, met een op heldering van geest en lichaam.

  Met veel liefde,

  Abdul • #33

  Hetty van Driel (maandag, 19 augustus 2019 09:27)

  Mijn eerste ervaring met Kambo en Ayahuaska gehad, wat een bijzondere ervaring, ik ben er nog stil van.
  Dank voor de veilige en liefdevolle verzorging, dank zij jullie is het een mooie reis geworden !

 • #32

  Gretha (maandag, 05 augustus 2019 23:07)

  Kambo ervaring bij Marc!

  Hoewel ik al bij meerdere Kambo practioners ben geweest, is Marc toch de meest vakkundige! Marc werkt volgens de Braziliaanse traditie, d.w.z. dat het draagbaar en menselijk wordt gehouden. Dus niet volgens de Peruaanse,- op sensatie belust,- kotsen tot je erbij neervalt! Nee, niet bij Marc! Marc heeft een ontzettend goed gevoel waar het Kambo betreft, met zijn medische achtegrond is Kambo in volkomen veilige handen! Hij kan ontzettend goed de processen tijdens de Kambo benoemen en weet exact waar Kambo werkt! Heel belangrijk is dat ik Kambo tijdens mijn proces kan volgen, wat zo belangrijk is voor mijn eigen ontwikkeling, dat ik weet wat Kambo doet. Marc kan hierin ontzettend goed spiegelen, legt de vinger op de zere plek waar de trauma's naar boven komen. Ook Marc zijn gezelligheid en humor, doen mij altijdheel erg goed! Ik kom er altijd veel beter buiten, dan hoe ik naar binnen ga. Marc is voor mij de meest zorgvuldige en meest vakbekwame Kambo practioner die ik ken en dus echt met hart en ziel aan te bevelen! Alle lof voor Marc!

 • #31

  Chantal (dinsdag, 14 mei 2019 21:39)

  Chantal raadt Condora: Centrum voor Sjamanistisch & Ceremonieel Helingswerk/Ayahuasca Friesland aan:

  Absoluut! Veilige en vertrouwde omgeving en de expertise van Rica en haar begeleiders is ongekend. Zo fijn dat je je volledig kan overgeven in deze bijzondere processen. Alles klopt

 • #30

  Anoniem (dinsdag, 14 mei 2019 18:46)

  Het besef dringt tot me door hoeveel verdriet vast zat. Hoe ongelovelijk veilig ik me heb gevoeld in jullie ruimte onder jullie begeleiding om het diepste punt van het verdriet aan te durven raken. Jemig wat zat dit vast en wat een bevrijding dat het gezien is en dat ik me kon laten oplossen in het geheel. Ik heb nog niet eerder deze diepte bereikt. Er is in het afgelopen jaar geen daime ceremonie geweest die me deze veiligheid heeft geboden. De diepte van heling is inmens bij jullie. Jullie bieden een space en een ontzettende durf van diepte, van steeds verder zakken naar de pijn, zonder afgeleid te raken. Dit is zo belangrijk. Dan moet je wel. Dan wordt je de pijn vanzelf. Ik belichaamde eindelijk het verdriet. Dat is wat ik heb ervaren. Hoe vervelend ik het ook vond de ernst van de liederen binnen te laten komen in mijn hart, hoe ongelovelijk goed ik kon begrijpen waarom we zo diep gingen. Ik kan wel weer huilen van dankbaarheid. Het schoont zo veel op. Het open weer zoveel nieuws. Het brengt me helderheid. En dan te bedenken hoe ik naar jullie toe kwam. Een vriendin van me had diep op me ingepraat hoe slecht ayahuaca voor ons is. Ik wilde daar een keer met je over spreken maar het hoeft niet meer. Ze had zo ontzettend veel intelligente theorieen verzameld om het niet te doen. Niet belangrijk meer. Te bedenken wat het nog meer aan het doen is de aya. Its ongoing. De kern voor mij was de verbondheid te ervaren met zn allen. Daar waar we allemaal in oneindigheid zijn, waar we liefde zijn, waar we de pijnen in onze lichamen dragen. Samen. En laten oplossen en helen, continu weer. Die ene stem, waar we naar mogen luisteren, op mogen vertrouwen. Die stem zie ik als ons kindje, die aandacht wil, die gezien wil worden, om vrij te kunnen stromen en dansen. Wauw.

 • #29

  Gert (donderdag, 14 juni 2018 17:09)

  Afgelopen zaterdag heb ik weer een ayahuasca ceremonie gedaan, maar nu voor het eerst direct daarvoor bij Marc een Kambo sessie gedaan!! Wat een goddelijke combinatie!!

  De Kambo was mild voor me, begon in mijn hoofd, zakte vrij snel naar beneden, en is vooral in mijn maagstreek aan het werk geweest! Daarna de ayahuasca ingegaan, en de eerste helft gebeurde er weinig (van wat ik had verwacht�), maar het voelde heel fijn, zacht, mild, liefdevol voor mezelf. De tweede helft kwam ik wel echt aan het reizen, geboorte, geboorte, geboorte, en nog vele malen geboorte! Waarom steeds geboorte weet ik niet, heb het me tijdens het reizen ook niet afgevraagd, maar het voelde, in de overgave naar de ayahuasca, ook helemaal oké!.

  Maar wat voel ik me, en mijn lichaam anders sinds zaterdag!! Lijkt wel of ik nu echt helemaal ingedaald ben in mijn lichaam (ik ben pas 58 jaar�) en wat voelt mijn lichaam heerlijk, en wat voel ik me heerlijk in mijn lichaam! Marc zei nog na de Kambo, vandaag ga je ws sky high, en idd, ik ben sky high mijn lichaam ingegaan. Dank u wel Kambo, dank u wel Ayahuasca, en zeker dank aan de mensen van Condora! En bedankt, en gegroet, lieve medereizigers.

  In liefde, Gert

 • #28

  Chantal (maandag, 28 mei 2018 15:35)

  Aya & Kambo - een mooi duo

  Het duurde even voordat ik weer gehoor durfde te geven aan de roep van Kambo... Tot afgelopen weekend. Dat ik er zo doorheen zat, dat ik er niet meer aan ontkwam.

  En wow, wow, wow... wat een transformatie...

  Marc heeft de gave om Kambo zo te zetten dat ik hem deze keer mocht ervaren als zachte kracht in plaats van een vloedgolf.

  Kambo heeft mij op zaterdagavond even verkend; mijn zwakke plekken bloot gelegd. Marc‘s uitgebreide (medische) kennis en het vermogen verbanden te leggen vormt zo’n absolute meerwaarde bij de interpretatie van Kambo en hoe de kikker maatwerk altijd maatwerk levert. Net als bij de Ayahuasca, krijg jij wat op dat moment nodig is.

  Zondagochtend was kambo klaar om op te ruimen. En zo geschiedde.
  Ik kon achter in de tuin van Lily House, waar ik kon overnachten, buiten in de zon even bijkomen en krachten (en moed!) verzamelen om de 1 op 1 ayahuasca ceremonie in te gaan.

  De eerste Kambo cyclus heeft me heel erg uit mijn hoofd gehaald en in mijn gevoel gezet. Being in the moment...

  Deze keer heeft Kambo gevoelsmatig op hele diepe lagen gewerkt... En waar Kambo ophield, ging Ayahuasca verder aan het werk. Het sloot naadloos op elkaar aan... Ondanks de vermoeidheid van twee dagen niet eten en het harde werken, was er ook de stille kracht van de warrior in mij die eindelijk haar plek durfde in te nemen.

  Ik voel zoveel ontzag en dankbaarheid voor Ayahuasca en Kambo en het superteam dat ze vormen.

  En diezelfde dankbaarheid gaat uit naar Rica en Marc die hun individuele krachten zo mooi hebben weten te bundelen. Ze leveren maatwerk waar gewenst of benodigd. Met aanwezigheid, bemoedigend steun en een flinke dosis humor. .

 • #27

  Herman (donderdag, 22 maart 2018 10:54)

  Lieve Rica en Chantal,
  Afgelopen zondag erg fijne reis gehad en alles voelde ontspannen en dit is te danken aan jullie begeleiding, Top!!
  Nogmaals dank hiervoor!

 • #26

  Jelle (vrijdag, 16 maart 2018 13:58)

  Zondag was mijn 1e reis en zeker niet de laatste :)
  Wat een energie heb ik gekregen.

  De reis begon met hele hoge trillingen dat is wat ik hoorde en voelde. Mijn ziel werd letterlijk uit me getrokken wat een fijn gevoel was dat. Even geen stress meer in het lichaam. Allemaal mooie kleuren en vreemde poppetjes, beelden uit mijn kindertijd. Toen kwamen al snel emotionele dingen op de voorgrond. Ik zag hoe wij bij de echo stonden van onze baby die geen hartslag meer had. Ik doe mijn ogen open en daar staat Sudhar. Ik versta haar niet heel goed omdat alles wazig is. Ze zegt weet je dat je vriendin een miskraam heeft gehad. Ik zij ja dat wist ik. Ze zij het was een zoon en ik heb hem hier bij me. Wil je hem even vasthouden? Ik zij ja tuurlijk ik hou hem vast en moet huilen van verdriet maar ook blijdschap dat ik hem eindelijk vast kan houden.

  Daarna gaat het weer heel snel met andere gedachtes, krijg er ook niet echt grip op. Even later komt Rica bij me. En vraagt of ik na mijn pake vernoemd ben. Ze zij pake Jelle is hier en wil je wat vertellen. Dat ik het leven niet zo serieus moest nemen. En niet zo druk moest maken om de kleine dingetjes. Dat heeft hij ook altijd gedaan . En is waarschijnlijk daardoor ook niet oud geworden door de stress.
  Met geen woorden te beschrijven deze dag..

  Bedankt allemaal :)
  Tot de volgende keer.

 • #25

  Irina (zondag, 04 maart 2018 22:41)

  Dankbaar kijk ik terug op een weekend reizen met moeder Aya onder de liefdevolle begeleiding van Rica en Chantal.

  Wat waren het 2 prachtige dagen waarin ik weer veel heb mogen leren, heel veel liefdevolle energie heb mogen ontvangen én delen, bijzonder mooie inzichten heb gekregen en als altijd prachtige medereizigers heb mogen ontmoeten.

  Alle landen, dimensies die ik heb bezocht en tot diep in mijn ziel heb mogen aanschouwen en voelen waren weer een verrijking en thuiskomen.

  Mijn trouwe Wolf was bij me, evenals de donkere Raven godin en zorgzame moeder zwaan.
  Woorden schieten tekort voor alles wat ik voel, de zelfliefde die ik steeds meer ervaar maar bovenal het begrip en besef van wat mijn doel en roeping is. Alles stroomt, ontstaat, groeit en ontvouwt zich in mij.

  Ik zie uit naar volgende reizen met moeder Aya en de prachtige energie die zij mij laat voelen en laat delen

 • #24

  Ruth (zondag, 04 maart 2018 18:49)

  Het was thuiskomen! Huilen, voelen, angsten overwinnen en onbeschrijfelijk mooi, logisch, eenvoudig, briljant zoals de levensenergie overal is en alles omvat! Lig in bed en voel me alsof ik net een bevalling achter de rug heb, zooo moe. Maar wel zonder angst en met veel voldoening �

  Dank je wel
  Knuffel Ruth

 • #23

  C v D (zondag, 25 februari 2018 20:44)

  Afgelopen weekend voor de 2e keer naar een Ayahuasca ceremonie geweest bij Condora.
  De 1ste keer is ongeveer een half jaar geleden en was voor mij een hele bijzondere ervaring, mijn ervaring toen was eigenlijk alleen maar mooi. Dit keer was een heel ander verhaal, het was prachtig maar ook een stuk intenser en heeft dit keer veel meer voor mij gedaan. Veel vragen werden beantwoord en dingen werden voor mij bevestigd dat ik goed op weg ben en al veel heb geleerd de afgelopen jaren als ik zie waar ik vandaan gekomen ben. Bij bepaalde onverklaarbare angsten weet ik nu waar het waarschijnlijk vandaan komt uit vorige levens en dit stelt mij gerust waardoor ik het meer een plaats kan geven en meer vertrouwen kan hebben dat deze angst niet nodig is.
  Ik zou het iedereen aanraden die meer inzichten wil in zichzelf of niet lekker in zijn vel zit of graag zichzelf meer wil ontwikkelen. Condora is de juiste plek om in een veilige, vertrouwde setting alle(s) controle los te laten en vol overgave te vertrouwen. Niet alleen op de begeleiders en jezelf maar ook op het leven. Alles komt goed :)

 • #22

  Edith Buschmann (maandag, 22 januari 2018 08:54)

  4x gereisd.. 1e reis is er een diep verdriet weggenomen.. 2e reis was een schoonmaak zowel fysiek als mentaal. 3e reis werd mij duidelijk gemaakt waar angsten en zelfonderschatting door is ontstaan. 4e reis schoonmaak, nog wat verdriet uitwerken. Het waren heel verschillende ervaringen in tijdsbestek van 16 maanden .Al die tijd blijft het door werken en komen er steeds meer inzichten. Voel me al zo bevrijd door de ontwikkelingen die het met zich meebrengt. In de Clan ontstaan er ook mooie contacten met andere reizigers. De muziek die ik hierdoor ontdek is geweldig. Iedere keer wanneer het weer tijd is verlang ik weer naar die liefdevolle en helende omgeving. Wat heerlijk en waardevol dat ik dit heb mogen ontdekken..

 • #21

  Richard de Feij (maandag, 25 december 2017 10:20)

  Zes reizen over het afgelopen jaar, in de voorbereiding om uiteindelijk het mooiste te mogen ontvangen.
  Lieve Rica , Chantal en Kim, 1001 x dank voor de afgelopen 2 dagen.
  En het mooiste van alles is dat dit dus feitelijk pas het begin is van de rest van mijn reis.

 • #20

  Natasja Twellaar (maandag, 18 december 2017 20:00)

  Dag Rica,

  k wil je nogmaals hartelijk bedanken. Ik zie wat je doet. Je bent zorgzaam, zorgvuldig en doet deze ceremonies met liefde en overgave. Tof.
  Je maakt het een veilige plek voor alle deelnemers.

 • #19

  Ada (zaterdag, 30 september 2017 15:12)

  Nog steeds een beetje aan het bijkomen van mijn 1 op 1 reis met Rica . Jee, wat was het bijzonder en wat ben ik veel wijzer geworden .Zoveel te verklaren over mijn eigen leven door boodschappen van mijn moeder ben zo dankbaar.. Eindelijk weet ik waarom........ Allerliefste Rica wat ben jij een ongelooflijk lieve eerlijke pure en oprechte vrouw .Ik heb er bijna geen woorden voor.. Meer dan bijzonder.
  Love you ,kus Ada

 • #18

  Dirk (vrijdag, 29 september 2017 22:41)

  Lieve Rica

  Allereerst wil ik Aya en jou uit het diepst van mijn binnenste bedanken. De dankbaarheid die ik voel is met geen pen te beschrijven. Met geen geld te betalen.

  Na jaren van hulpverlening GGZ,Hypno,accupunctuur reiki AA en noem maar op. Dit gedurende 20 jaar.
  Had ik het opgegeven en besloten op oude voet verder te gaan. Er zijn echter gelukkig altijd mensen die om je blijven geven wat er ook gebeurt.

  Zo ook mijn zus die mij gewezen heeft op Rica. Nu sta ik voor veel dingen open,maar moest hier toch wel even over nadenken. Eenmaal mijn besluit genomen voelde ik een soort van rust over mij komen. Voor de sessie de drank laten staan was geen enkel probleem het was net of er al bepaalde krachten met mij aan het werk waren.

  En dan is de dag aangebroken best wel een beetje spannend. Ik ben normaal vroeg wakker vanwege mijn werk, dus ook vandaag. Ik was dan ook blij dat ik onderweg was.

  Aangekomen werd ik zo liefdevol ontvangen, hierdoor viel direct de spanning van me af. ik had direct een klik met haar, echt een leuk en diepgaand gesprek.

  Hierna een beetje onzeker naar haar heilige ruimte,ik wist me op dat moment nog niet geheel een houding te geven. Rituelen zitten bij mij nl altijd nog een beetje in de taboe sfeer. Ik ben nl vrij streng in het geloof opgevoed. Na Aya sta ik er geheel open voor.

  Tijdens het innemen van Dmt en Aya werd ik steeds rustiger, ik ging op mijn rug liggen. Dacht dat het zo hoorde. Rica zij ga maar zo liggen als je wil, gewoon zoals je slaapt. Wat ik tijdens mijn reis heb gezien en gevoeld is voor mij moeilijk te beschrijven. Het was nieuw en onvoorstelbaar.
  Wat ik wel weet is dat ik er wou blijven er was zo een rust en vrede. De dag vloog dan ook veel te snel voorbij.

  Na de sessie heb ik een heel ander leven gekregen. De drank zegt me tot nu toe niets meer ik ga fluitend de dag door. Heb zeer vele inzichten gekregen. Neem kordate beslissingen om mijn leven te veraangenamen. Ik ben sterk met de aarde en het hogere verbonden, daardoor bestaat er evenwicht.
  Pak direct de problemen aan die op mijn pad komen. Ga heel rustig met mijn klanten om ook al zijn ze onredelijk over bepaalde zaken. Ik blijf rustig en de oplossing ligt voorhanden.

  Nu heb ik nog een uitdaging stoppen met roken , bij mijn afdaling heb ik afgesproken dat ik een verslaving mocht behouden. Alleen de tweede nacht was ik om 2 uur wakker. Ik dacht rook even een sigaret. Beneden gekomen en het pakje shag gepakt begon ik enorm te hoesten.(ik hoest weinig tot nooit) ik heb het laten liggen. Dit maakte wel duidelijk dat mijn laatste verslaving ook behoort te verdwijnen. Ik heb dan ook weer een afspraak met Rica gemaakt en ook dit zal zonder er veel moeite voor te doen lukken.

  Ik zal dan ook vragen hoe om te gaan met het gelukkige gevoel van binnen. Dit gevoel is lange tijd bij me weg geweest, en nu het weer terug is moet ik er erg aan wennen en een plekje geven. Het is net dat ik een nieuwe geliefde heb gevonden die op dit moment nog ver van me weg woont. Dit terwijl je zo graag bij elkaar bent. .Je vraagt je steeds af zal ze nog wel van me houden, zou ze nog wel verder met me willen.

  Kortom Aya heeft mij mijn leven teruggegeven.

  Rica uit het diepst van mijn hart bedank ik jou en Aya voor deze onvoorstelbaar mooie ervaring..

 • #17

  RJ (vrijdag, 25 augustus 2017 13:43)

  Het is alweer een paar weken geleden dat ik mijn 3e Ayahuasca ceremonie bij jullie mocht bijwonen. Een aantal weken daarvoor heb ik ook bij jullie gereisd, maar het proces was nog niet klaar. Ondanks dat ik heel veel inzichten heb gekregen, zelfs vanuit vorige levens, bleef ik een onbestemd gevoel houden. Ik kreeg steeds te zien dat ik moest werken aan mijn vertrouwen. Dat was echter niet de intensie van mijn 2e reis.
  In overleg met Rica heb ik toen besloten om nogmaals deel te nemen aan een ceremonie.
  Wat heb ik een worsteling met mezelf gehad! Ik kon niet lekker liggen. Had steeds het gevoel dat er iets om mijn keel zat. Was misselijk maar wou niet overgeven. En elke keer die stem: pak die emmer nou maar, dan komt het vanzelf...Vertrouw er maar op. Het heeft lang geduurd, maar uiteindelijk heb ik inderdaad de emmer gepakt en werd ik bevrijd! Van zowel mijn misselijkheid, als mijn angsten om de controle los te laten en kon ik het vertrouwen door me heen voelen stromen.
  Ik heb zoveel mogen zien, van zowel de redenen van mijn angsten tot prachtige lichtwezens. Ik heb een mooie boodschap van een overleden dierbare meegekregen voor mijn vader.
  Na afloop van de ceremonie was er alleen nog dankbaarheid, vertrouwen en liefde.. Zo bijzonder!

  Nu zijn we een aantal weken verder en voel ik me zo goed. Mijn gevoel voor eigenwaarde is zo ontzettend gegroeid, ik durf ruimte in te nemen en merk dat ik betere keuzes maak voor mezelf. Ik leef meer in het nu, vanuit vertrouwen dat alles is zoals het op dit moment moet zijn. Mijn gesprekken met mensen zijn anders. Ik ervaar echt een hele grote bewustzijnsverruiming.

  Lieve Rica, Sudhar en Chantal ontzettend bedankt voor jullie begeleiding. Ik kom in de toekomst vast nog eens bij jullie reizen.

 • #16

  N. L. (maandag, 21 augustus 2017 22:33)

  Het is al twee weken geleden dat ik de Ayahuasca ceremonie heb gedaan. Wat heb ik een mooie spirituele reis gehad! Echt een spirituele reis. Dit had ik niet verwacht!

  Graag wil je laten weten hoe ik deze mooie “spirituele” reis heb mogen ervaren en wat het vervolgens met mij gedaan heeft. Van te voren had ik de nodige hierover gelezen en documentaires over gezien. Ik dacht dat dit enigszins mijn reis zou beïnvloeden. Het tegendeel is waar. Ik heb mijn eigen unieke reis gehad. Ayahuasca heeft me niet alleen maar één ding laten zien en voelen maar meerdere zoals:
  * Het heeft me laten zien en voelen wat genieten is.( Het zit echt in de normale dingen!)
  * Hoe belangrijk het is om contact met me zelf te maken door te mediteren, tijd voor me zelf te maken en rust te nemen. En dit ook aan anderen te vertellen.
  * Ik heb onvoorwaardelijke liefde van het universum mogen ontvangen. Wat was dit prachtig! Hier ben ik het universum behoorlijk dankbaar voor om dit te mogen ontvangen.
  * Geen pijn van andere dragen van maar juist als mensen in moeilijke tijden verkeren een helpende hand bieden.
  * Het luisteren naar anderen, de natuur en ja zelf naar het duister. Alles heeft een boodschap met zijn eigen frequentie.
  * Ik heb entiteiten gezien die in een geavanceerde omgeving leven waar men op en telepathische wijze en op gevoelsniveau met elkaar communiceren.
  * Deze entiteiten zijn erg benieuwd naar de mensheid en wil graag contact me ze maken om van elkaar te leren. Een van hun doelen is om harmonie in het universum te bewaren.
  * Ook heb ik de Ayahuasca godinnen mogen aanschouwen. Die erg dankbaar zijn dat jij deze ceremonies met respect voorzet.
  Kortom een prachtige en bijzondere reis gehad! 

  Na twee weken kan ik inderdaad zeggen dat er subtiele veranderingen in mijn leven hebben plaatsgevonden, zoals:
  * Ik vind het heerlijk om alleen te zijn en dingen alleen te doen. Het bijzondere is dat ik me helemaal niet eenzaam voel. Ik heb genoeg vertier om dingen te doen wat ik echt leuk vind.
  * Ik heb mooie gesprekken met collega’s, vrienden en familieleden over filosofie, spiritualiteit en zingeving. Ook vertel ik met volle overtuiging over mijn Ayahuasca ervaring.
  * Als ingeving heb ik doorgekregen dat ik mijn eigen gezonde levensstijl en levenswijze moet blijven volgen. Het levensdoel is niet zo belangrijk. Voor mij is de reis belangrijk.
  * Het voelt dat ik hiervoor de nodige kracht heb gekregen om dit te volgen en helpt me te focussen wat belangrijk voor mij is.
  * Vooral naar mijn eigen gevoel te luisteren en hierop te vertrouwen. Goed bedoelde adviezen van anderen naast me te leggen.
  * Ik merk ook dat als ik geconfronteerd wordt met negatieve emoties zowel van binnen en van buiten dat dit niet lang blijft hangen maar vrij snel weg ebt. Vervolgens komt er een sirene rust over me heen.
  * Ik heb het gevoel dat ik geen haast meer heb. Ik heb alle tijd. Met name om me zelf ( spiritueel) te ontwikkelen. Naast mijn sporten heb ik nu ook tijd om te mediteren en Yoga te doen.
  * Uit het niets kan ik mij vrolijk voelen. Zelf mijn haren en huid voelen prettig aan

  Kortom ik heb met me zelf en met anderen, vooral met mijn dierbaren een diepere verbinding. Mijn ontwikkeling lijkt in stroomversnelling te zijn gegaan.

  Lieve Rica, ik wilde dit graag met je delen. Nogmaals bedankt voor deze mooie reis en je liefdevolle begeleiding. Natuurlijk wil ik Sudhar en Chantal ook bedanken.

  KEEP ON GOING GIRLS!!

 • #15

  W en M (donderdag, 10 augustus 2017 13:01)

  5 augustus 2017 was voor mij de tweede keer dat ik de ayahuasca ceremonie bijwoonde. Voor M was het haar eerste keer. Het was voor haar de grootste stap in haar leven, maar ze heeft hem toch gezet. Ze kwam tijdens de ceremonie moeilijk uit haar hoofd en was eigenlijk een beetje gefrustreerd daarover.. Maar zoals Sudhar al tegen haar zei, wacht maar, de komende tijd zal je zien dat je leven verandert. En dat gebeurt.
  Er is soms een strijd gaande in haar hoofd. Het hoofd zegt niet doen, blijf in je oude leven. Maar gelukkig luistert ze naar haar hart, immers je hart klopt altijd!!
  De inzichten, de rust, bij jezelf thuis komen, het is niet uit te drukken in woorden. Je voelt je herboren. En het mooie is dat er elke dag nieuwe inzichten komen. Het besef dat het hier op aarde eigenlijk om 1 ding gaat. LIEFDE.
  En als je dat realiseert dan gaat het leven vanzelf, ben je uit je hoofd en heb je alle tijd om intens te genieten van alles en voel je je verbonden met al het leven.
  Voor mij is het ook heerlijk omdat je nu allebei de ayahuasca ervaring kan delen ondanks onze verschillende reizen.
  Het is fantastisch te zien hoe ons leven verandert en je gevrijwaard bent van zorgen en negatieve gedachten enz.

  Lieve Rica, Sudhar en Chantal,
  Voor altijd dankbaar voor jullie lieve begeleiding en wijze woorden. We hebben ons nooit 1 moment onveilig gevoeld!

 • #14

  Gerdien Visser (vrijdag, 28 juli 2017 11:22)

  Ik wil graag een paar bijzondere ervaringen delen. Ik heb zondag 23 juli mijn eerste Ayahusca cermonie mee gemaakt. Op mijn reis heb ik mijn intuitieve niet rationele kant naar boven laten komen. De rauwe woeste energie die door mij heen stroomde en mij verraste en waar ik van dacht wat heb ik op geroepen, wat moet en wil ik er mee.?
  Naast de aardse, donkere kracht waren er momenten van hemelse energie. Helder licht, weidsheid en ruimte vulden mijn lichaam.
  Aan het einde van de reis was mijn lichaam schoon gespoeld. Mijn verstopte, geïrriteerde oren en mijn voorhoofdsholte waren ontspannen, iets wat maanden niet was voorgekomen.
  Mijn handen zijn zijn nu na een aantal dagen nog steeds vol energie. Soms gonst het binnen in me.
  Het was een prachtige reis, onverwacht, diep en spiritueel. De Ayausca werkt nog steeds door en langzaam vind ik een amnier hoe ik de ervaring een plaats kan geven in mijn leven. Om balans te vinden tussen verstand en emotie..
  Rica bedankt voor je wijze, liefdevolle aanwezigheid.

 • #13

  Eva (donderdag, 08 juni 2017 15:08)

  In mei heb ik een ceremonie gedaan en ik ben er nog steeds van ondersteboven. Ik wist van te voren niet waar ik aan begon. Dat dacht ik wel te weten, maar dit is niet in woorden te omschrijven. Dit moet je zelf meemaken. Het was ongelofelijk heftig en overviel me in het begin. De gevoelens, prachtige maar ook pijnlijke. Gevoelens waarvan ik niet wist dat ik ze bezat. Het was een reis om nooit te vergeten en als de tijd daar is zal ik ook zeker nog eens terugkomen. Rica en Sudhar hebben mij liefdevol en met veel rust en begrip (ondanks mijn herhaaldelijke luidruchtigheid) begeleid. De druk is uit mijn hoofd verdwenen, ik ben naar mezelf een stuk liever en neem nu ook de tijd om echt om me heen te kijken. Echt waardevol.

 • #12

  K. S. (zondag, 04 juni 2017 20:35)

  Op 30 april heb ik de vrouwenceremonie bijgewoond. Het was zo'n mooie en magische ervaring! Ik voelde me van begin tot eind veilig, geborgen en welkom bij Rica, Sudhar en Angela. Daardoor kon ik diep gaan en heel veel verdriet doorleven en loslaten. Op de momenten dat ik het zwaar had was er ineens iemand bij me. Tussendoor kon ik ook genieten van de mooie muziek en hetgeen ik om me heen zag als ik mijn ogen opendeed. De fijne setting, de sfeer, de mooie en lieve vrouwen, de heerlijke geuren die af en toe langskwamen. Het was mijn derde ontmoeting met Ayahuasca en heb net zoals de eerste twee keer weinig gezien, alleen heel veel gevoeld. De weken na deze ceremonie voel ik me lichter en rustiger dan ik me in jaren heb gevoeld. Ik ben nog niet waar ik wil zijn, maar voel dat dit mijn pad is, en daar ben ik zo dankbaar voor!
  Ik wil bij deze Rica, Sudhar en Angela heel erg bedanken voor hun steun en liefdevolle aanwezigheid bij mijn reis. En ook de andere vrouwen, het was fijn dat jullie er waren. Heel graag tot ziens!

 • #11

  Barrera (vrijdag, 02 juni 2017 19:55)

  Mijn Ayahuasca ervaring
  Op 27mei was het eindelijk zo ver.... Na een slechte nachtrust vertrokken we richting Heerenveen. Toen we binnen kwamen was de rest er al en ze zaten allemaal rond een lange tafel. Het viel me gelijk op dat het een gemêleerd gezelschap was. Zowel oud als jong en vrouw en man. Na een voorstel ronde en nog een uitleg, was het tijd om, om te kleden. Het voorschrift is om in witte kleding de ceremonie bij te wonen.

  Daarna een matras uit zoeken en toen begonnen de begeleiders met hun rituelen. Het eerste drankje wat je krijgt is een Mao remmer er zit een enzym in je maag die de Ayahuasca zijn werk niet laat doen dus die wordt verdoofd. Vervolgens krijg je een glaasje Ayahuasca. Het is vies maar het was in te nemen, daarna snel een partje mandarijn om de vieze smaak te maskeren.
  Ben toen gaan liggen en na een tijdje merkte dat er dingen om me heen begonnen te veranderen. Ik zag kleuren en lichten. Ineens zag ik mijn overleden vriendin voor me, ze keek me aan en verdween vervolgens. De muziek die ze tijdens de ceremonie draaien is zo intens dat het je ziel raakt.

  Op een gegeven moment zag ik me zelf ineens zitten helemaal alleen. Ineens besefte me ik dat ik me eigenlijk altijd zo eenzaam voel. Tranen liepen uit mijn ogen, een van de begeleiders kwam bij me zitten en voerde ritualen boven me uit en legde een hand op mijn plexus. Het verdriet en eenzaamheid ebde weg en werd overgenomen door een liefde die ik nog nooit heb ervaren. Overal om mee heen hoorde ik mensen overgeven. Door de muziek wordt je helemaal in een andere dimensie meegenomen. De begeleiders voerden rituele dansen uit en ik kon hun energie om hun heen zien, het was zo'n mooi schouwspel. Op een gegeven moment zag ik de wereld hoe die daadwerkelijk is. Als je de film de Matrix kent, kun je het daar een beetje mee vergelijken. Alles was een energie, tijd bestond niet meer.

  Rond mijn matras liepen steeds kleine diertjes en de begeleidster vertelde me dat die mij beschermde. Ik voelde voor het eerst van mijn liefde voor me zelf en dit was zo mooi. Ook liet moeder Ayahuasca mij ervaren dat de vrouw op deze planeet veel belangrijker is dan wij beseffen. Ineens stond er aan de linker kant van me een man. Altans ik zag zijn benen, als ik omhoog keek om te kijken wie het was verdween de gedaante. Toen ik moeder Ayahuasca vroeg wie dat was antwoordde ze dat is je oom uit Colombia.

  Toen begonnen ze de muziek op te schroeven, er kwamen meer duistere geluiden. Ineens voelde ik het opkomen Diarree! Dus ben opgestaan en ben ondersteund naar de wc gelopen. Eenmaal zittend kwam het er van alle kanten uit mijn lichaam. Zweten, diarree en overgeven, toen ik weer naar de ceremonie ruimte wilde gaan bleek er een begeleidster buiten op mij wachtte. Zij heeft mijn begeleid naar mijn matras waar ik overgenomen werd door liefde. Ik heb zoveel mee gemaakt en gezien, dat is met geen pen te beschrijven.

  Op een gegeven moment hing ik in een hoek van mijn woonkamer en kon mij en mijn dochter zien zitten. Ook hier liet moeder Ayahuasca mij een wijze les zien. Die ik voor me zelf hou.

  Het was een zeer intense reis, maar ga binnenkort weer omdat ik nog dieper wil. Na bijna 8 uren op een matras te hebben gelegen kwam ik weer terug van mijn reis. Daarna was er een broodmaaltijd met vers fruit en soep. Na gepraat met andere reizigers en toen zijn we naar huis gegaan.
  Al met al een wereld ervaring en een de begeleiding was super!

 • #10

  Chantal (maandag, 15 mei 2017 11:25)

  Hallo allemaal.

  Twee weken geleden heb ik mijn eerste ayahuasca reis gedaan bij Rica met Sudhar en Angela als begeleiders. De hele setting voelde compleet. De plechtigheid, de plek, de inrichting, de muziek en de begeleiders. Alles klopte.... mijn reis begon op een mooie plek en eindigde voor mij in boosheid en verdriet. Boosheid dat ik hier op deze aarde zit terwijl er een plek is die veel mooier is. Boosheid dat ik zag bij mensen die me 'dingen hebben aangedaan' (wat niet bestaat) zij ook hun verhaal hebben. Ik mocht ook nog eens niet boos zijn, maar voelde begrip en compassie voor de weg die ze hebben afgelegd en nog hebben te gaan. Dat ik mijn gevoelens niet mocht hebben volgens mijn hoofd maakte me ook boos.. Mijn bezoek aan 'thuis'. Niet op aarde., ook dat maakte me boos.. Meteen na de ceremonie had ik het gevoel: ik moet weer.. een week heb ik in boosheid en verdriet gewaad en dit over me heen laten komen. Rica heeft bemoedigende en geruststellende woorden in een mailwisseling gezet die me hielpen me over te geven aan iets wat kennelijk doorleeft moest worden.

  Gisteren was ik opnieuw bij Condora. Zondag 14 mei. De groep was opnieuw precies goed. Deze reis lag totaal in contrast met de eerste reis en vrouwe Ayahuasca heeft me veel dingen laten zien van het leven, waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan. Wat mijn doel is op aarde en met wie daar bij horen. Een groep mensen waarvan ik een groot deel al ken. Wie ook de ayahuasca moeten doen en wie zelf mag kiezen of ze gaan of niet, dat had geen drang.

  Mijn geliefde, een indiaan, stond op me te wachten toen ik in de reis kwam. Ik vroeg steeds of hij mijn hand vast wilde houden, er kwam een glimlach en hij ging verder. Later, was het antwoord. Ik had zoveel vragen en wilde alles weten. Opnieuw was het antwoord 'later'. Eerst ga je genieten. Er was veel humor en grapjes. Ook van vrouwe ayahuasca. Mijn totemdier is verschenen en ik heb gebaad in een soort baarmoeder van liefde en geluk. Uiteindelijk lag mijn rechterhand op een tafel, een soort altaar. Opnieuw mijn vraag 'wil je mijn hand vasthouden'. Mijn geliefde antwoordde: mijn geliefde, jouw hand gaat vast worden gehouden. Er is een man naar jou onderweg. Ik heb hem gestuurd. Hij zal jou vinden. Deze man houdt net zoveel van jou als ik dat doe.. het voelde alsof dit hetgeen is waar ik mijn leven lang op gewacht heb. Ik heb gehuild.... ook vertelde hij dat de man die niet ziet dat als ik mijn veren niet draag, ik niet compleet ben.... niet de juiste is voor mij. (Ik droeg ALTIJD veren tot ruim een jaar geleden). De tranen waren van geluk, opluchting en ook gemis.. het was een bijzondere en indrukwekkende reis. Ik voel me dankbaar,krachtig en me weer diep verbonden met de Natives. Ik ben er weer (zucht)

  Een nederige, dankbare Namaste.

  Chantal

 • #9

  Sugiono (maandag, 17 april 2017 20:52)

  Gisteren 16 april 2017 heb ik mijn eerste ayahuasca ceremonie ervaren. Twee maanden geleden had ik mij hiervoor ingeschreven en vanaf dat moment wist ik dat ik de juiste keuze had gemaakt. De juiste keuze om sowieso een ceremonie te gaan doen en dit bij Condora. Het eerste mail contact met Rica was super fijn en vanaf dat moment leefde ik helemaal naar de ceremonie toe. Op de dag zelf werd ik op een fijne en warme manier ontvangen. De spanning die ik toen voelde verdween daardoor al snel. Na wat uitleg en kennismaking begonnen we met de ceremonie. Mijn eerste ceremonie bestond uit twee delen. De ene was heel heftige waarin veel verdriet naar boven kwam. Het tweede deel was super mooi, krachtig en liefdevol. Ook heb ik vele dingen gezien waarvan het kwartje nog moet gaan vallen. Ik ben benieuwd wat zij (ayahuasca) mij de komende tijd met haar krachten nog meer zal laten zien. Blijkbaar heeft het zoveel invloed op mij gehad dat ik heimwee heb naar gisteren. Mijn ervaring kon zo geweldig zijn de de liefdevolle begeleiding van Rica en Sudhar. Jullie hebben het geweldig gedaan dames en ik ben jullie daar zeer dankbaar voor.

 • #8

  Demi (dinsdag, 21 maart 2017 10:41)

  Zaterdag heb ik mijn eerste Ayahuasca ervaring gehad bij Condora. Bij binnenkomst was het meteen een gevoel van thuis komen en wat een prachtige ceremonie ruimte. Mijn reis was ontzettend heftig, maar tegelijkertijd het meest helende dat ik ooit heb meegemaakt. Ik heb pijn uit de voorouderlijke familielijn mogen doorleven en helen, waardoor er zelfs bij mijn moeder nu allerlei dingen veranderen. De keiharde confrontatie met mezelf heeft ervoor gezorgd dat ik als het ware uit mijn 'harnas' ben gebroken. Ik voel nu zoveel licht, liefde en levenslust. Ik had tijdens mijn reis de liefdevolle begeleiding van Rica en Sudhar niet kunnen missen. Door de steun en woorden van Rica op het juiste moment, kon ik steeds een laag dieper gaan en voelde ik mij tijdens de moeilijke periodes gesteund en geborgen. Voor nu kan ik nog een hele tijd vooruit met deze transformerende ervaring: de Ayahuasca doet nog steeds zijn werk en de inzichten blijven komen. Maar de eerstvolgende keer dat ik weer een reis ga maken kom ik zeker hier terug. Een betere plek en begeleiding had ik me niet kunnen wensen.

 • #7

  Sudhar (donderdag, 16 maart 2017 09:23)

  Ik heb al een aantal mooie reizen mogen maken bij Condora en iedere reis is weer anders. De ceremonies zijn heel krachtig en ieder heeft zijn eigen bijdrage in de groepsenergie. Dat een groep samen komt is niet voor niets en er zijn vaak gedeelde thema's die de reizigers met elkaar verbinden. Maar de Ayahuasca reis is altijd persoonlijk.

  Ayahuasca is voor mij als een spiegel. Ze laat me altijd dingen zien over mezelf. Dit kan zijn uit een vorig leven, dit leven of zelfs daar voorbij. Maar altijd met liefde en zachtheid, ook al voelt het soms niet zo. Een Ayahuasca reis kan soms best heftig zijn, maar in de liefdevolle, krachtige en warme bedding van Condora heb ik me altijd veilig gevoeld. Rica en de begeleiders creëren altijd een geborgen Sacred Space, waar in ieder de persoonlijke ruimte krijgt om zichzelf te zijn. Zij zijn er om je te ondersteunen wanneer je dit nodig hebt, maar geven je tegelijkertijd de ruimte om van uit je eigen kracht je proces aan te gaan.

  Grote dank aan alle mooie medereizigers die ik heb mogen ontmoeten tijdens mijn reizen en aan Rica en alle begeleiders..

 • #6

  Truus (woensdag, 15 maart 2017 22:43)

  Afgelopen zaterdag mijn zesde Ayahuasca reis gehad bij Condora. Mijn eerste reis vorig jaar was de wonderbaarlijkste maar deze. reis was de krachtigste! Met een prachtige groep mensen. Het is elke keer weer een verrassing wie je medereizigers zijn maar het klopt altijd.. Ik kan niet anders zeggen dan dat het mijn persoonlijke ontwikkeling in een stroomversnelling heeft gebracht en een enorme verrijking is in mijn spirituele groei. Het heeft mij zo in mijn kracht gezet en het leven zo veel liefdevoller gemaakt. Grote dank aan Rica die op zo'n wijze en liefdevolle manier de ceremonies leidt en daar altijd mooie begeleiders bij vindt. Er is een nieuwe wereld voor mij open gegaan.

 • #5

  Angela Jongens (woensdag, 15 maart 2017 12:20)

  Mijn eerste reis was op 14 januari
  Ik wou jullie nog even een keer bedanken voor de prachtige ervaring van dat weekend.
  Het was geweldig en verschrikkelijk tegelijkertijd, maar had het voor geen goud willen missen.
  Jullie doen dit zo goed <3 <3 de begeleiding had niet beter gekund.

 • #4

  Riek (woensdag, 15 maart 2017 11:35)

  In februari voor het eerst gereisd bij Rica. Het was mijn 12e reis en weer een hele mooie bijzondere ervaring. Rica neemt ruim de tijd voor je en er is veel aandacht voor je verhaal en ook achteraf om je ervaring te delen en te bespreken. De ruimte is ook heel mooi en bijzonder. Ik heb de liefde die Rica in haar ceremonies en al haar handelingen stopt duidelijk kunnen voelen en kom zeker graag terug bij haar voor nog meer mooie reizen, inzichten en ervaringen met moeder ayahuasca.

 • #3

  Pieter de W (dinsdag, 14 maart 2017 22:02)

  Ik heb inmiddels 10 ayahuasca ceremonies bijgewoond, de laatste 3 bij condora..
  Ik ben heel dankbaar voor de liefdevolle begeleiding van Rica en de andere begeleiders.
  Bij elke ceremonie raak ik wat van de ballast kwijt die ik in de loop van mijn leven (ik ben 73) heb opgedaan. Erna voel ik me heel goed. Ik voel steeds dat ik weer wat dichter gekomen ben bij wie ik echt ben. Los van alle conditioneringen, teleurstellingen en negatieve levens ervaringen. Heel fijn is te ervaren dat ik kan zijn die ik echt ben.. Nooit heb ik het gevoel dat ik eigenlijk sneller zou moeten gaan, ik voel me volledig geaccepteerd en gesteund in mijn proces..
  Lieve Rica en andere begeleiders, dank voor jullie steun.
  Pieter

 • #2

  Judith W. (dinsdag, 14 maart 2017 21:08)

  Ik heb vorige maand mijn eerste Ayahuasca ceremonie gehad bij Condora. De spanning die ik vooraf voelde werd meteen bij binnenkomst weggenomen, doordat goed werd uitgelegd wat me te wachten stond. Alle vragen werden beantwoord. Ik werd hierdoor helemaal relaxed en had het volle vertrouwen. De reis zelf was levensveranderend, mooi, bijzonder en op sommige momenten heftig. De begeleiding was de hele ceremonie ontzettend goed. Ik heb me alweer ingeschreven voor een volgende.. Heel erg bedankt en tot snel!

 • #1

  Ilja Scholten (dinsdag, 14 maart 2017 21:03)

  Mijn eerste reis mogen ervaren bij Condoro met een groep van geweldig mooie vrouwen.
  Het was een ontzettend krachtige ceremonie waarbij ik veel inzichten heb gekregen.
  De sfeer, muziek en begeleiding hebben mijn ervaring compleet gemaakt.
  Een reis die ik niet had willen missen! Ontzettend bedankt